Antonio Banderas – Duh šarmera na policama parfimerija

Kako bi opisali Antonio Banderasa? Šarmantan, duhovit i talentovan. Pojavljuje se u najboljim filmovima, dobro peva i režira.

Na crvenom tepihu se ponaša kao pravi džentlmen, a njegova pojava uvek dobija posebnu pažnju. U svetu biznisa je veoma uspešan, što dokazuje i brend koji nosi njegovo ime.

Prvi parfem izbacuje na tržište 1997. godine, Diavolo. Strast i muževnost se primećuje već na prvi miris koji ima mediteranski karakter. Pikanteriju dobija od arome kože i bibera. Svežina je takođe prisutna u obliku mošusa, citrusa i šumskih lišća. Ističe energičnost i eleganciju svakog muškarca, a osvaja svaku ženu.

Nakon velikog uspeha na tržištu, posle nekoliko vremena se pojavljuje i mirisni za žene Diavolo per Donna. Temu kreacije su i dalje pratili, ali iz posebnog ugla posmatranja, kroz oči žene. Aroma je veoma ženstvena i sveža, umesto začinskih sastojaka koristili su cvetne note, međutim, kreatori su odlučili da neke akorde zadrže i u ovoj verziji.

Zbog prevelike tražnje i popularnosti parfema, Antonio Banderas donosi odluku da kreira i druge kompozicije koji su slični prethodnicima. Od 2000. godine, pa do 2011. promoviše više vrsta Diavolo mirisnih nota. U ovom periodu se ukupno pojavljuje jedanaest raznih varijanti mediteranske svežine. U međuvremenu, 2001. godine na policama parfimerija se može primetiti i aroma rodnog kraja glumca, sunčane Španije. Postojan miris daje više samopouzdanja muškarcima koji vole morsku vodu i talase.

Blue Seduction je parfem koji je Banderas okarakterisao na sledeči način: „Blue Seduction je moderan, stilski i muževan miris koji nosi u sebi deo mene i moje kulture.“ Namenjen je mlađoj publici, muškarcima od 25-35 godina. Naravno, izašla je i verzija za žene, u istoj ambalaži sa sličnim osobinama.

Spirit for Men i Woman su trendi orijentalni mirisi koji su dobili pohvale svih poznatih parfemskih kuća. Cvetno voćna formula je veoma intenzivna, ali ujedno i nežna za korišćenje i na fin način miluje kožu.

Sledeći orijentalni parfem za muškarce je kreiran 2010. godine sa puno energije. Začinske note su i ovde prisutne, kao i kod drugih intenzivno pulsirajućih mirisa. Za dame je tu ženstvenija verzija i forma bočice sa ružičastom bojom koja nas iznenađuje sa tajanstvenim kapljicama zavođenja.

I za sam kraj da napomenemo novu kolekciju Antonia Banderasa: Electric Blue Seduction koji se zasniva na izražajnim i fluorescentnim efektima i kolekciju Splash Blue Seduction koji nosi u sebi vodenu svežinu.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite svoj komentar!
Unesete svoje ime

More like this

Prozori

Zašto su prozori u avionu okrugli, a ne četvrtasti?

Prozori na avionima bili su četvrtasti sve do 1950-ih, ali su ih stručnjaci zamenili okruglim nakon dve...

Zašto imate noćne more? Nekoliko uzroka i saveta

Jelo u satima pre spavanja je navika koja će sigurno izazvati poremećaj sna i može dovesti do...

Ogromna kazna za zadržavanje na benzinskoj pumpi duže od...

Početkom godine Dejan M. se u Beču počastio mesnom veknom i sokom na benzinskoj pumpi. Nakon što...