Wednesday, November 29, 2023
ŽivotDžon Njumen na Egzitu!

Džon Njumen na Egzitu!

Engleska soul zvezda i jedan od najtraženijih pevača današnjice Džon Njumen, nastupiće u subotu 11. jula na glavnoj pozornici Egzit festivala.

Noć kasnije, 12. jula, na istom mestu nastupiće i nemačka atrakcija, indi-pop duo “Milky Chance” koji je fanove osvojio pesmom „Stolen Dance“.

Njumen (24) će u Novom Sadu predstaviti album „Tribute“ sa prvog mesta britanske top liste, na kojem su jednako plasirani singlovi „Love Me Again“, „Losing Sleep“, „Out Of My Head“ i „Cheating“.

Uz sastav Rudimental, osvojio je svetske top liste i sa hitovima „Not Giving In“ i „Feel The Love“, a još uvek je aktuelan singl „Blame“ sa kojim su Džon Njuman i Kelvin Haris obeležili prošlu jesen i zimu.

Spotovi za ove hitove danas u zbiru imaju blizu milijardu pregleda na sajtu Jutjubu, dok je samo Njuman u prethodne dve godine zabeležio tiraž od impresivna četiri miliona.

Njegova životna priča podjednako je zanimljiva kao i karijera. Još dok je bio mali otac napušta njega, majku i brata, ostavljajući ih da žive u potpunom siromaštvu. Njuman se od malena učio da sve radi sam, da bi i koledž plaćao od sakupljanja stakla i konobarisanja, te sve češćih nastupa kao tinejdžer sa glasom soul veterana.

Danas je jedan od najuspešnijih mladih umetnika. Trenutno u Los Anđelesu snima drugi album.

Novitet u lajnapu Egzita je i “Milky Chance”, duo koji kombinuje akustične elemente rege i indi-rok muzike uz savremene elektronske ritmove, a čine ga pevač i gitarista Klemens Rehben i DJ Filip Dauš.

Njihov hit „Stolen Dance“ beleži stotine miliona pregleda na sajtu Jutjub i zvanično je među 10 najtraženijih pesama 2014. godine

I ove godine svi ljubitelji Egzita mogu karte da kupe na rate u bilo kojoj filijali OTP banke. Do 16. maja kod njih se mogu besplatno otvoriti namenski računi za kupovinu ulaznica po ceni od 5.990 dinara za Egzit i po 6.990 dinara za Egzit Avanturu (Egzit + Sea Dance).

Nakon otvaranja računa, neophodno je uplatiti minimalno 1.300 dinara za rezervaciju ulaznice, posle čega kupci otplaćuju rate, sve do 30. juna. Rate od 500 ili više dinara, bez kamate, otplaćuju se u ritmu koji fanovima Ezita najviše odgovara, kada i koliko požele.ic

Više od TRAVEL VISA STAY

Lista najmoćnijih država sveta: Ko je i zašto na samom vrhu?

SAD, Kina i Rusija ostale su najmoćnije zemlje sveta...

Mađarska policija unosi promene na prelazu Reske, putnici će se deliti prema državljanstvu

Radi ubrzanja prelaska mađarske granice, na najvećem graničnom prelazu...

Avio kompanija počinje da meri težinu putnika pre ulaska u avion

Od više od 10.000 putnika koji će leteti Er...

Koliko zarađuju piloti u Srbiji i inostranstvu?

U proseku 60.000 ljudi svakog meseca traži informacije o...

Dijeta slavnih glumica za ravan stomak

Vitke figure slavnih dama uvek privlače pažnju na crvenim...

Srbija dobija još jedan putnički aerodrom

Grad Kikinda stavio je na javni uvid plan detaljne...

Novak: “I didn’t celebrate the way I wanted”

After posing for photojournalists, Serbian tennis player Novak Djokovic...

Šta možete da dobijete besplatno ako letite ekonomskom klasom

Nekoliko stjuardesa i stjuarda otkrilo je šta sve možete...