Domain for sale!Domain for sale! Domen se prodaje!

Ejmi Vajnhaus na “koncertu” razočarala

A počelo je na njenom sajtu: Amywinehouse u delu “news”. Najava za koncert koji će se održati u Beogradu 18. juna 2011. godine na Kalemegdanu i time započeti njena evropska turneja.

Njeni fanovi na sajtu su oduševljeni:
Viko: “охооооо ”
Milan: “Thanks God! On Serbian : HVALA BOGU!!! I am really surprise, it will be great show here!!!”
Mcromance: “Can’t wait. I love you Amy :)”
Kaca: “finally!!! :)))))”

I tako dalje, da ne prenosimo sve komentare.

Koncertom u Beogradu ona je počela novu turneju, na koju kreće nakon još jednog oporavka u bolnici za odvikavanje od zavisnosti.

Avion sa čuvenom pevačicom sleteo je u 17,05 časova na beogradski aerodrom “Nikola Tesla”. Nije imala “redovan” tretman već VIP. U VIP salonu izvršena joj je pasoška i carinska kontrola nakon seda u auto i odlazi u hotel. Pravo iz hotela odlazi na binu na Kalemegdanu gde je čekaju fanovi. Među njima i Čedomir Jovanović (LDP), Meri Vorlik (ambasadorka SAD), Dragan Đilas, Sergej Trifunović, Ružica Đinđić…

I onda kreće Ejmi, kreće najgori koncert ikada održan u Beogradu. Potvrđuje da je skandalmajstor i da ima problema na svojim koncertima kada je na “nečemu”.

Najpre pozdravlja Atinu!? Kasnije i publiku u Njujorku!? Nepovezano govoreći, “pevajući” skoro da niko ništa nije razumeo. Zvižduci kreću. Ne može se setiti reči svojih pesama. Bend joj pomaže, ali slaba vajda (iako je bend sjajno svirao). Odlaze mnogi, napuštaju ovaj skandal od koncerta.

Posle petnaestak minuta koncerta, na društvenoj mreži “Tviter” počeli su komentari tipa: “Karaoke Ejmi”, “Džez koncert u Beogradu”, “Da li će policajci iz Starog grada da je odvedu na trežnjenje” i slično.

Ejmi je oko ponoći potpuno otišla sa scene u crno-zelenoj mini haljini sa šljokicama, ne otpevavši hit kojim je za široke mase počela njena karijera, pesmu “Rehab” (rehabilitacija), a po komentarima i zvižducima publike čini se da joj je baš to sada potrebno.

Poslednja vest

Dana 23. jula 2011. godine Ejmi je preminula. Kontroverzna britanska pevačica Ejmi Vajnhaus, pronađena je mrtva u svom domu u Londonu, potvrdila policija. Vajnhaus je preminula od prevelike količine droge, saopštili su njeni menadžeri.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *