Domain for sale!Domain for sale! Domen se prodaje!

Er Frans (Air France) predstavio novu biznis klasu

Er Frans je predstavio novu kabinu biznis klase u dugolinijskom saobraćaju. Ova klasa će biti u ponudi na prvim avionima Boeing 777 od ovog leta.

U floti Er Fransa se nalazi 44 aviona Boeing 777-200ER i 777-300ER, a prvi avioni će dobiti nova sedišta u junu ove godine. Očekuje se da će celokupna flota za dugolinijski saobraćaj biti opremljena novom biznis klasom do leta 2016. godine.

Ukupno treba da bude postavljeno 2102 nova sedišta.

Novu biznis klasu odlikuju specifična sedišta spakovana u kabine čiji oblik je opisan kao “čaura svilene bube” i koje nude znatno više intimnosti putnicima. Sva sedišta imaju direktan kontakt sa prolazom i mogu da se obaraju pod uglom od 180 stepeni i da se pretvore u krevet.

Sedišta su opremljena velikim ekranima od 16 inča (41cm) za korišćenje elektronskog sistema zabave tokom leta. Putnici će sistemom zabave upravljati na način na koji se koriste tablet računari.

On će sadržati preko hiljadu časova najraznovrsnijih programa (filmova, muzike, TV i dokumentarnih emisija) na 12 različitih jezika među kojima su francuski, engleski, kineski, japanski, korejski i arapski. Putnici će na sedištima imati i USB utičnice za svoje elektronske uređaje kao i slušalice za korišćenje elektronskog sistema zabave.

“Er Frans u okviru plana Transform 2015 nastavlja da razvija ponudu za visokoplatežne klijente. Uz investiciju od 500 miliona evra ovaj projekat treba da donese najvišem nivou usluge i izdvoji Er Frans u pogledu ophođenja prema klijentima”, stoji u saopštenju Er Fransa.

Dugolinijski saobraćaj je od ključnog značaja za Er Frans i on ostvaruje dve trećine prihoda ove kompanije. Er Frans godišnje preveze 15 miliona putnika u dugolinijskom saobraćaju. Osim promene kabine biznis klase Er Frans će promeniti i premijum (od aprila) i ekonomsku (od juna) klasu u svojoj dugolinijskoj floti.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *