Domain for sale!Domain for sale! Domen se prodaje!

Imajte lepe obrve uz pomoć ovih saveta

Ako imate četvrtasto lice, blago zaobljene obrve će ublažiti oštre crte lica. Okruglom licu najviše odgovaraju gušće obrve s visoko postavljenim lukom. Srcoliko lice “voli” diskretne, tanje obrve.

Osim dobre šminke, lepoti lica i te kako doprinose i lepo oblikovane obrve. Da bi njihov izgled i forma bili savršeni, stilisti savetuju:

* Unutrašnji kraj obrve mora da bude u ravni sa unutrašnjim uglom oka i vrhom obrve.
* Središnji deo bi trebalo da bude u ravni sa zenicom oka i vrhom obrve.
* Spoljašnji kraj mora da bude u ravni sa spoljašnjim uglom oka i vrhom obrve.

Ako imate četvrtasto lice, blago zaobljene obrve će ublažiti oštre crte lica, ali izbegavajte naglašen luk sa špicem jer će lice izgledati još oštrije.

Okruglom licu najviše odgovaraju gušće obrve s visoko postavljenim lukom jer imaju oštriji ugao od drugih oblika. Važno je da naglasite konture i linije lica.

Izduženi oblik lica ćete vizuelno proširiti produžavanjem obrva prema spoljašnjim delovima. Važno je da ne pravite naglašen luk, kako se dužina obrva ne bi “prelamala”.

Srcoliko lice “voli” diskretne, tanje obrve, zato nemojte previše da ih ističete, kako ne bi skretale pažnju. Ravno iščupane obrve najbolji su izbor za ovaj oblik lica.

Ovalnom licu pristaje gotovo svaki oblik obrva, pa je najbolje da zadržite svoj prirodni oblik koji ćete uredno održavati.

Ulje će očistiti bakterije iz zuba i usta. Ovaj metod pomaže u otklanjanju lošeg zadaha i naslaga.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *