Letovi između Beograda i Tirane

0
210

Nacionalna aviokompanija Srbije, “Er Srbija”, uspostavila je liniju između Beograda i Tirane, na kojoj će letovi biti obavljani tri puta nedeljno.

Avion "Er Srbije" na aerodromu u Tirani
Avion “Er Srbije” na aerodromu u Tirani

Nacionalna aviokompanija Srbije, “ER Srbija” uspostavila je liniju između Beograda i Tirane, na kojoj će letovi biti obavljani tri puta nedeljno, saopštila je ta kompanija.Generalni direktor Er Srbije Dane Kondić je ocenio da ponovno uspostavljanje letova za Tiranu predstavlja pogodnost za više od dva miliona pripadnika albanske dijaspore u Evropi, koji će sada imati više izbora za putovanja i bolju mogućnost povezivanja sa njihovom domovinom preko Beograda.

Obeležavajući ponovno uspostavljanje ove linije, nedavno smo uveli specijalnu cenu za povratne karte u ekonomskoj klasi koja se kreće od 99 evra i koja će važiti u ograničenom roku, rekao je on.

Predsednik Nadzornog odbora “Er Srbije” Siniša Mali je rekao da uspostavljanje linije za Tiranu potvrđuje činjenicu da “Er Srbija” ostvaruje značajan napredak u poslovanju, kao i u proširenju mreže destinacija.

Za manje od godinu dana, naša nacionalna aviokompanija je uspela da ponovo poveže zemlje regiona i da se pozicionira kao vodeći avioprevoznik na Balkanu, rekao je Mali.

Letove na liniji Beograd–Tirana će obavljati avioni ATR-72.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite svoj komentar!
Unesete svoje ime