Wednesday, November 29, 2023
ŽivotMel Gibson: Oksana je svinja koja je u teranju

Mel Gibson: Oksana je svinja koja je u teranju

Popularni glumac je prvo pretukao svoju partnerku, izbio joj zub, a snimci koji su procurili u javnost dokazuju i da je ženomrzac i seksista.

Ako je suditi po napisima u američkoj štampi, Mel Gibson je zaista – podivljao. Popularni glumac odavno je poznat po svojoj prgavoj naravi, alkoholizmu, fizičkim napadima, ali i rasističkim stavovima. Sada je, pak, pokazao da je i ženomrzac.

Naime, njegova borba za starateljstvo nad devetomesečnom ćerkicom koju ima sa Ruskinjom Oksanom Grigorjevom dostiže vrhunac upravo ovih dana. Glumac je prvo izbio zub svojoj bivšoj partnerki, a potom ju je i nazvao svinjom u teranju.
Ugledna američka advokatica Glorija Alred napala je glumca Mela Gibsona odmah nakon što je u javnost procurio audio-snimak na kojoj 54-godišnji glumac navodno zasipa svoju bivšu devojku Oksanu Grigorjevu rasističkim i seksističkim uvredama.

Ako su citati istiniti, izjave Mela Gibsona zaista su užasne. Pokazuju najgori oblik rasizma i seksizma i otkrivaju pravog ženomrsca, koji je, prema mom mišljenju, opasan za žene – rekla je Alredova, i dodala da je već odranije jasno da Gibson prezire i Afroamerikance, što se čulo i kad je napao majku svog osmog deteta:

Izgledaš kao jeb… svinja koja se tera, ako te siluje grupa crnčuga, to će biti tvoja krivica – vikao je Mel, dok ga je Oksana potajno snimala.

Snimke je planirala da upotrebi u borbi za starateljstvo nad njihovom osmomesečnom ćerkom Lusijom.
Gospodinu Gibsonu (Mel Gibson) je potrebno lečenje kako bi naučio da savlada bes i mržnju prema rasnim manjinama i ženama – istakla je advokatica Glorija Alred.

Pre ovog snimka, u javnost su izašli i šokantni podaci koji su navodno razlog njihovog raskida i sudskog postupka – Mel je tokom jedne svađe tako jako udario Oksanu da joj je izbio zub, a od udarca je dobila i potres mozga. Bio je to samo jedan od Melovih ispada u kome je Oksana dobila udarac jer je od njega branila njihovu ćerku, ispričao je medijima izvor blizak Oksani. Kada je izlečila povrede, Oksana je tražila da se Melu zabrani pristup i njoj i detetu.

Još se svi sećaju i kako je pre četiri godine Mel vređao Jevreje kada ga je policija zaustavila zbog vožnje u pijanom stanju. A po svemu sudeći, filmsko „hrabro srce” i reditelj „Poslednjeg Hristovog iskušenja” zaboravio je na svoje reči:
Ono što želim da radim da bih izlečio sebe jeste da ublažim strahove kod drugih i da iscelim rane koje sam im možda naneo nečim što sam izgovorio.

Odabrao je pravi način, nema šta!

Više od TRAVEL VISA STAY

Lista najmoćnijih država sveta: Ko je i zašto na samom vrhu?

SAD, Kina i Rusija ostale su najmoćnije zemlje sveta...

Mađarska policija unosi promene na prelazu Reske, putnici će se deliti prema državljanstvu

Radi ubrzanja prelaska mađarske granice, na najvećem graničnom prelazu...

Avio kompanija počinje da meri težinu putnika pre ulaska u avion

Od više od 10.000 putnika koji će leteti Er...

Koliko zarađuju piloti u Srbiji i inostranstvu?

U proseku 60.000 ljudi svakog meseca traži informacije o...

Dijeta slavnih glumica za ravan stomak

Vitke figure slavnih dama uvek privlače pažnju na crvenim...

Srbija dobija još jedan putnički aerodrom

Grad Kikinda stavio je na javni uvid plan detaljne...

Novak: “I didn’t celebrate the way I wanted”

After posing for photojournalists, Serbian tennis player Novak Djokovic...

Šta možete da dobijete besplatno ako letite ekonomskom klasom

Nekoliko stjuardesa i stjuarda otkrilo je šta sve možete...