Domain for sale!Domain for sale! Domen se prodaje!

Najbolji modeli za donji veš

Anđeli kompanije “Viktorijas sikret”, jedna glumica i jedna kraljica burleske.

Sajt “AskMen” sastavio je listu najlepših i najzgodnijih žena koje reklamiraju donji veš, a na prvom mestu našla se kraljica modnih pista Žizel Bundšen.

Najplaćenija manekenka u proteklih šest godina sa kompanijom “Viktorijas sikret” ima najunosniji ugovor u istoriji mode, a suvereno vlada reklamnim kampanjama iako je nedavno rodila sina Bendžamina.

Druga je Kejt Mos, zaštitno lice “Ažon provokater” (“Agent provocateur”), a treća “srpska snajka” , koja je već deset godina anđeo “VS”.Adrijana Lima

Na četvrtom mestu je Karolina Kurkova, koja je prvi put u “VS” reviji učestvovala sa samo 16 godina. Sledi je Hajdi Klum, koja je famozno prošetala pistom u vešu samo nekoliko nedelja nakon porođaja.

Šesta je Tajra Benks, prva tamnoputa manekenka koja se pojavila na naslovnim stranama “VS” kataloga i časopisa “Sports ilustrejted”.

Marisa Miler, koja je prošle godine na reviji nosila čuveni grudnjak vredan tri miliona dolara, nalazi se na sedmom mestu.

Osma je glumica Eva Mendez, čija je vruća kampanja za “Kelvin Klajn” veš ostavila mnoge bez daha.

Na devetom mestu je kraljica burleske Dita fon Tiz, koja pored toga što nastupa u vešu (a ponekad i bez njega) reklamira rublje “Ažon provokater”.

Poslednja na listi je Alesandra Ambrosio, lepotica iz Brazila koja je, kao i Hajdi Klum, na reviji “VS” ponosno prošetala ubrzo posle rođenja ćerkice.

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *