Domain for sale!Domain for sale! Domen se prodaje!

Nataša Bekvalac psuje!

Nataša Bekvalac nema smisla za humor

Novogodišnje emisije izrežirane su do detalja, zna se kad ide čiji nastup, kako izgleda najava voditelja, kad je u kadru euforična publika… Ipak, na samom snimanju dešavaju se spontani momenti koje sigurno nećete videti na televiziji, ali celu priču čine zanimljivijom. Jedan od takvih je “nesporazum” Sergeja Trifunovića i Nataše Bekvalac na snimanju novogodišnje epizode MTV “Hitorame”.

Naime, Nata se pojavila u ulozi gošće iznenađenja, a Sergej je njen nastup najavio u svom maniru.

– A kako se MTV zalaže za očuvanje životne sredine, prvi put na MTV-ju – Nataša Bekvalac i pesma “Čistija”!

Muzika kreće, publika tapše, ali, umesto pesme, s Natašine strane čulo se samo:

– Jedi go*na
– Molim? – Sergej je na momenat bio zbunjen (ili je bar tako delovao), a onda uzvratio…
– Može li neko da dođe da razgovara sa zvezdom, da joj objasni da ovo nije “Pink” i da su najave malo drugačije?

Publika već kreće da “navija” zauzimajući stranu, ekipa se uskomešala, ali… Sve se završilo na tome da je Sergej “izrecitovao” novu najavu po uputstvu reditelja i izašao na pauzu, dok se nastup Nataše Bekvalac nastavio po planu i programu…

– Nije uopšte bilo s nekom namerom, sve najave su za***ancija. Ovo je samo odsustvo smisla za humor – kratko je prokomentarisao Sergej, pre nego što se vratio da “đuska uz Kajli”. Tačnije uz pesmu Kajli Minog u izvođenju Nataše Bekvalac.

Ni Natašu ovo izgleda nije mnogo pogodilo, čini se da je već bila pripremljena na neku takvu situaciju – navodno joj je trebalo mnogo ubeđivanja da bi se uopšte pojavila u MTV okruženju, a pauze, na kojima su se ostali izvođači družili u bekstejdžu, provela je zatvorena u garderobi.

– To je bila potpuno prirodna reakcija na način na koji me je najavio. Mislim da mi niko iz publike i od mojih prijatelja koji su to čuli nije zamerio – kaže Nataša Bekvalac, ne želeći da širi priču niti da precizira šta ju je tačno izazvalo u toj najavi.

Pogledaj video:

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *