Олимпијски комшијски вишебој

Дисциплина 1 – 100 метра спринт

Комшија А, гомила ствари у двориште јер овија из Комуналац веч два д’на прерипују два контејнера на ћоше. Кад ђи коначно испразне у шест ујутру што производи несносну буку типа узлетање Конкорда, комшија А се као метак диза из кревет и вата пет канте, дваес кесе и три д’сће што расковал оди стар кревет да ђи што пре изврљи док се још несу сјатили.

Комшија Б има сличан план, али и тактику јер је он лично пре два д’на први нап’лнил контејнер сас шодер и остал грађевински материјал па се смејал што комшије гомилају ђубре у двор јер немају куде да га изврље.
Комшија А има почетну пол позицију док је комшија Б бржи и има само три џака трину да изврљи јер резал дрва јуче.

Око контејнер се ствара неописива гужва и комшија А и комшија Б покушавају да угурају све кво имају. Два контејнера су им малко па креће чушкање и бијење, олимпијски комитет у виду полиције дооди десет минута након позива раскрвареног комшију Б. Фото-финиш че одлучи кој је победник и кој че плати казну за нарушавање јавног реда и мира и насилничко понашање.

Дисциплина 2 – 3x200W са препонама

Комшија А је купил озвучење за дома си, а које се мож комотно инсталира у Београдску Арену и да врши работу там. У налету адреналина, алкохола и психоактивних супстанци пушта свој омиљени ЦД од Ацу Лукаса у три ујутру и замишља да је на концерт.
Комшија Б је човек у године и без обзира што је викенд он у суботу работи прву смену у Тигар. Кад груне Аца Лукас у три ујутру, комшија Б прво помисли да је почел Судњи Дан или у најмању руку да су почели па да ни бомбардују. Кад утврди чињенично стање и види да комшија А гол игра у двориште, вата кол’ц од метар и по и креће трка са препонама. Комшија А прерипује капију, наредена дрва, тротоар, два паркирана Југа док га комшија Б прати у стопу одлучан да му на грбину сас кол’ц издуби кањон реке Колорадо.
Победника одлучује Хитна Помоћ уз асистенцију Полицијске Управе Пирот.

Дисциплина 3 – Бацање кугле

Комшија А нече да плача паркинг место јер ауто паркира испред зграду веч дваес године бесплатно.
На комшију Б се такође не давају паре за паркинг јер му таја кинта завршава по кладионице, а има по бесно ауто од комшију А. Два аута, а само једно место слободно је довољно да си комшија А и Б међусобно цепе гуме, ћину брисачи, лепе жваће на браве, шмрљају си сас фломастери и фарбе по кола, као шлаг на торту дооди бацање камене кугле у шофершајбну, на хаубу и улубљивање крова сас исту камену куглу.
Победник је онија који по више ск’лца чуждо ауто и он дирек иде при надлежног судију за прекршаји да му свечано уручи медаљу и колко требе да плати за њу.

Дисциплина 4 – Скок у вис

Комшија А има много убаву жену и много убаву трећу смену.
Комшија Б је по млад, нема работу и у пуну је снагу. Свако вече комшија Б забада заставицу там куде требе по неколко пута и остали комшије такорећи публика веч почињу да разносе аброви и у околне улице. Комшија А начује да комшија Б рипа к’о кенгур преко капије и прави пилетија на чужде кокошће и одма узима апарат за варење и на капију си вари оштри, метални шиљци. Првом приликом изл’же жену си да је у трећу и чека комшију Б. Кад се комшија Б зашушње, комшија А даје знак сас пуцањ из пиштољ марке ЦЗ 99 да игре могу да почну и комшија Б у стра вата залет још из спаваћу собу. До са висина капије од метар и осамдесе никакав проблем неје представљала за комшију Б, али сас додати шиљци од десет сантима комшија Б руши шипку и завршава на ургентно. Евидентно је да је ово најопасна дисциплина јер ако срушиш шипку више ти заставицата не требе.

Дисциплина 5 – 100м с тепих на рамо

Комшија А је изнел тепих да га пере и оставил га ослоњен на зид од зграду. Комшија Б се врча од работу и види сасвим фин тепих на комшију А и реши се да си га носи дома јер мислил да га је комшија А изврљил напоље јер му не требе. Тури тепих на рамо и укачи га пешћи (лифт не работи, а и није дозвољен у ову дисциплину) на десети спрат, остави тепихат пред врата и улезне да се измије. За то време комшија А најде сва потребна црева и прикључци као и детерџент ”Биљана” с који че проплакни тепихат, али му ладан туш на плус 35 удари у главу кад види да га тепихат нема.
Комшија Ц који од терасу има улогу супервизора обавештава такмичара комшију А да је такмичар комшија Б тепихат унел у зграду. Комшија А се даје у потрагу и наоди си тепих на десети спрат, и појде пешћи да си га врне испред зграду, а на комшију Б сас шрафцигер забележи вратата. Комшија Б седал да једе, ал чује некакво стругање, мало касније излази у ходник и види да комшија А има знатну предност у носење теписи и већ је на пола пут до циљ, брже навлачи папуче направене од сцепене ципеле и варка да си сустигне комшију А. На улаз од зграду се зграваљају и свакој сеца по једну страну од тепихат. Супервизор од терасу комшија Ц види да че испадне ћотек ислезне да расправи ситуацију.

На крај нем победник, не требе судија, а комшија Б доноси на свити пиво да испију.

Дисциплина 6 – бацање диска или каквог згодног предмета

Комшија А и комшија Б имају малтене кућу до кућу тека да је комшија А који има двор оивичен сас кућу на комшију Б, нема куде да се обрне. Да несрећа буде поголема, комшија Б је у инат на комшију А надрндил оџак такорећи под прозор па кад ложи чур све налезне на комшију А у собу и тека г’лта дим целу зиму. У овуј дисциплину диск или какав други згодан предмет се уврљује директно у оџак и комшија А сабира сви поени уколико успеје да на комшију Б у оџак заглави циглу, флашу или у најбољи случај замалтерише отворат. Кад комшија А збере сви поени, а често уради и ”комбо” све три технике, комшија Б не мож више да кладе огањ и приморан је да арчи струју док се дисциплина 6 судски решава у надлежан суд олимпијског комитета. Победник је у сваком случају комшија А било да добије на суд или не јер у оба случаја че он самоиницијативно да сруши оџакат ко стој-па-гледај.

Дисциплина 7 – бацање варница у даљ

Комшија А воли да чука, струже и вари од три до пет док комшија Б у това време воли да спи. Комшија А вади свој прибор и показује уметничку душу тека што сас чук, брусилицу и абрихтер мож да одсвири Месечеву Сонату. Комшија Б неје љубитељ теквог уметничког дела, ал је зато електричар сас дугачку веш-мотку и знаје које две жице требе да споји што му прооде изнад кућу да би испуцало све на комшију А. Након што се све утиша, а варнице одлету на све стране, комшија Б се мирно врне у кревет да си доспи јер знаје да на овија из електродистрибуцију и за најмањи квар требе по два сата да га оправе.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite svoj komentar!
Unesete svoje ime

More like this

Хрвати правили корона журку уз српске народњаке: цео Загреб...

Маса је ђускала уз Банета Бојанића и песму "Само пијан могу да преболим" и сви су били...
српске славе

Све српске славе

Света Крсна Слава има смисао и значај: да све нас окупи и сједини у једну праву братску...
славе

Српске славе

По речима св. апостола Павла, хришћанска породица је мала црква. И као што је сваки хришћански храм посвећен...