Domain for sale!Domain for sale! Domen se prodaje!

Pravila i uslovi korišćenja

Hvala Vam što posećujete sajt www.Avionom.com

Na njemu možete pronaći članke iz oblasti putovanja, viznog režima, dijeta, pravilne ishrane, zdravlja i održavanja psihofizičke kondicije, svet poznatih, saveti, sport i vežbe za zdrav život… Informacije na ovom sajtu su opšteg tipa iz gore navedenih oblasti.

Članci na www.Avionom.com nemaju funkciju davanja medicinskih saveta ili uputstava o medicinskom tretmanu bolesti, korišćenju medikamenata i parafarmaceutskih proizvoda, niti njihove direktne promocije. Oni nisu ni sugestija za specifične oblike lečenja. Informacije koje se na ovom sajtu nalaze su u funkciji dopunske informisanosti posetilaca sajta iz navedenih oblasti. One nisu zamena za lekarsku ili pomoć drugih stručnih lica i ovlašćenih ustanova.

Posetioci sajta www.Avionom.com, ne smeju koristiti članke sa ovog sajta za samostalnu dijagnozu ili lečenje, već se za to moraju obratiti ovlašćenim medicinskim ustanovama. Apelujemo na sve korisnike informacija sa ovog sajta da se u slučajevima zdravstvenih tegoba ili potreba korišćenja medikamenata obrate svom lekaru, zdravstvenoj ustanovi koja je za to ovlašćena. Autor i vlasnik sajta www.Avionom.com nastoji da objavljuje ispravne i tačne informacije na ovom sajtu ali ne garantuje da su one kompletne i u potpunosti pouzdane. Korisnici informacija sa sajta www.Avionom.com saglasni su sa time da lično preuzimaju odgovornost prilikom korišćenja informacija i sadržaja Internet sajta www.Avionom.com .

Autor i vlasnik sajta www.Avionom.com ne preuzima bilo kakvu odgovornost za posrednu ili neposrednu štetu koja bi mogla nastati zbog korišćenja informacija sa ovog sajta ili zbog grešaka i propusta u sadržajima sajta www.Avionom.com.

Sajt za promociju uspešnog i zdravog života www.Avionom.com prikazuje sadržaje i grafičke simbole koji linkovima vode ka drugim Internet prezentacijama, nemajući uvid niti uticaj na njihov sadržaj i tačnost informacija koje oni nude. Autor i vlasnik sajta www.Avionom.com ne garantuje niti preuzima odgovornost za sadržaje na ovim sajtovima.

Sadržaji i članci objavljeni na www.Avionom.com, mogu se koristiti samo za ličnu upotrebu, nekomercijalnog tipa. Bilo kakvo kopiranje ili objavljivanje sadržaja sa sajta www.Avionom.com u celini ili delovima, u elektronskom ili drugom obliku dozvoljen je samo uz prethodnu pismenu saglasnost autora i vlasnika sajta, koji se mogu dobiti obraćanjem na E-mail: office@avionom.com

Svaki posetilac sajta www.Avionom.com, pristupom ovom sajtu prihvata uslove korišćenja, navedene u ovoj informaciji.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *