Domain for sale!Domain for sale! Domen se prodaje!

Samsung Galaxy Tab putnicima u prvoj klasi

Dobre vesti za sve koji često lete i mogu sebi da priušte skuplja sedišta: uskoro će dobiti puno više od malo dodatnog mesta za noge i besplatnih pića.

Samsung i American Airlines najavili su, piše Wired, da će na pojedinim transkontinentalnim i međunarodnim linijama putnicima dubljih džepova osigurati novi Galaxy Tab 10.1.

Biće to, kažu, prvi put da neka severnoamerička vazduhoplovna kompanija nudi brendirani tablet u svojim avionima.

Sadašnji uređaji za zabavu tokom leta dobiće pojačanje u vidu tableta 6.000 Galaxy Tab 10.1 na pojedinim letovima između vazdušne luke JFK u Njujorku i Los Anđelesa, Majamija i San Francisca, kao i između Bostona i Los Anđelesa do kraja ove godine.

Samsung će svojim tabletom takođe opremiti deo međunarodnih letova do Južne Amerike i Evrope.

Pristojan broj vazduhoplovnih kompanija već ima u ponudi ekrane osetljive na dodir ugrađene u sedišta, na kojima možete pogledati film, TV, čak i igrice.

Samsungov Galaxy Tab 10.1 tanji je i lakši od iPad dvojke. Sedmoinčni original predstavljen je prošle godine i prodat je u više od milion primeraka u prva dva meseca.

America Airlines već nudi korisnicima iPada Wi-Fi streaming filmova tokom leta.

Taj primer sledi i Alaska Airlines koja koristi iPad za uputstva tokom leta. Nadamo se da je to tek početak i da će im se uskoro pridružiti i ostale avio kompanije.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *