Šeherezada i Onur u Beogradu

Šeherezada: Znam da u Srbiji imam puno fanova

Najpopularniji televizijski par, Šeherezada i Onur dolaze u Beograd! Glavni glumci serije „1001 noć“ Berguzar Korel i Halit Ergenc biće sledeće ekskluzivni gosti Prve srpske televizije koja će tako ispuniti želju mnogobrojnim fanovima najpopularnije strane telenovele.

Berguzar i Halit stižu u Beograd baš na samo finale serije, koju je svakodnevno pratilo oko 2 miliona gledalaca!

Poslednja epizoda “1001 noći” biće prikazana u petak 10. decembra na Prvoj, a nju će zajedno sa publikom u studiju Prve gledati Šeherezada i Onur. Nakon sat vremena završnih događaja u seriji, popularni bračni par biće gosti specijalne emisije “1002. noć” posvećene najgledanijoj stranoj seriji u Srbiji, gde će razgovarati sa domaćinima Danijelom Jankov i Srđanom Karanovićem, ali i publikom u studiju.

Korel i Ergenc imaće priliku da kroz brojne priloge i istraživanja o uticaju “1001 noći” vide koliko su popularni u našoj zemlji.

Televizijski junaci upoznati su sa velikom gledanošću serije koja ih je i proslavila i sa zadovoljstvom su prihvatili poziv da Srbiju posete ranije nego što su planirali.

– Znam da je svaku epizodu gledalo oko dva miliona ljudi, da u Srbiji imamo dosta obožavatelja. Fanovi su otvorili grupu na Fejsbuku, čak se i muzika iz serije “daunloduje” za mobilne telefone – izjavila je Berguzar Korel.

Šeherezada i Onur su vrlo skromni ljudi 06. 12. 2010. – Dafina Dostanić

Kako nezvanično saznajemo, ovo dvoje glumaca namerava da upozna svoje fanove, ali i da obiđu najznačajnija mesta u Beogradu. Od organizatora nisu tražili ništa posebno. Oni koji su imali prilike da ih upoznaju tvrde da su oboje sasvim normalni glumci koji se ne ponašaju kao razmažene zvezde.

Predsednički apartman u Hajatu je spreman za Šeherezadu i Onura 07. 12. 2010 – J. Odabašić

Kako “Blic” saznaje, popularni Onur i Šeherezada u srpsku prestonicu doći će u četvrtak, 9. decembra. Glumci će odsesti u predsedničkom apartmanu hotela “Hajat”, u kome jedno noćenje košta hiljadu i po evra. Na aerodromu će ih sačekati luksuzna limuzina, koja će par odvesti do hotela. Za sada je u planu da par u Beogradu ostane tri dana. Koliko su glumci skromni, saznali smo kada su bili u poseti Zagrebu. Tada su se ponašali potpuno prirodno pa osim hotela sa pet zvezdica nisu imali druge prohteve. U pomenutom apartmanu ranije su odsedali Madona, Elton Džon, “Rolingstonsi”, Sting, Fifti Sent, Hulio i Enrike Iglesijas…

Šeherezada i Onur na večeri u “Kalemegdanskoj terasi” 08. 12. 2010 – J.O.

Iako su organizatori pokušali da sakriju tačno vreme dolaska trenutno najpopularnijeg glumačkog para na našim prostorima, prema nezvaničnim informacijama, glumci će sleteti na aerodrom “Nikola Tesla” oko 14 časova, odakle će u policijskoj pratnji biti sprovedeni do hotela “Hajat”. Šeherezada i Onur će odsesti u predsedničkom apartmanu, a planirali su da tokom boravka u Beogradu prošetaju Knez Mihailovom ulicom, te da večeraju u “Kalemegdanskoj terasi”.

Šeherezada ruča u Skadarliji 10. 12. 2010. – Marija Radojković

Trenutno najpopularniji glumački par u Srbiji, Halit Ergenc i Berguzar Korel iz turske serije “1001 noć” danas konačno stižu u Beograd. Letom iz Istanbula supružnici će na beogradsko tlo kročiti tačno u 13.50 časova, i u Srbiji će boraviti nepuna dva dana. Onur i Šeherezada izrazili su želju da tokom posete našoj zemlji obiđu Beogradsku tvrđavu i autentičnu srpsku kafanu. Druge prohteve nisu imali.

Pošto su nedavno posetili i Hrvatsku gde su probali šljivovicu koja ih je oduševila, očekuje se da će ih organizatori dočekati sa srpskim specijalitetima poput šljivovice, slatkog, ajvara… Povod za njihov dolazak je emitovanje poslednje epizode serije, pa će njih dvoje shodno tome biti specijalni gosti televizije “Prva” u emisiji “1002 noć” čije će emitovanje biti upriličeno večeras u 19.45 časova.

Šeherezada dobila 100.000 evra za dolazak 11. 12. 2010 – A. Bakić – M. Radojković – J. Odabašić

Sto hiljada evra je cifra koju je “Prva srpska televizija” izdvojila kako bi glumački par Berguzar Korel i Halit Ergenc, poznatiji kao Šeherezada i Onur iz serije “1001 noć”, juče došli u Beograd da zajedno sa fanovima odgledaju poslednju epizodu. U ovu cifru ušli su troškovi smeštaja i svih luksuznosti tokom boravka, ali i “cena” dolaska.

Šeherezada upoznala srpske fanove 11. 12. 2010. – M. Radojković

Glumački i ljubavni par Halit Ergenc i Berguzar Korel, odnosno Onur i Šeherezada iz popularne serije “1001 noć” još danas su u Beogradu. Pre nekoliko sati su se družili sa medijima i fanovima iz Srbije i tom prilikom su otkrili neke zanimljive detalje vezane za seriju.

Šeherezada napustila Beograd sa poklonima 11. 12. 2010. – M. R.

Glumački par Berguzar Korel i Halit Ergenc su otišli iz Beograda. Letom turskog “Erlajnsa” u 14.45 njih dvoje su napustili našu zemlju nakon dvadesetčetvoročasovne posete. Popularni par iz Beograda nosi samo najlepše utiske, ali i pregršt poklona koji su dobili prilikom današnjeg druženja sa fanovima. Tako je jedna obožavateljka njihovom desetomesečnom sinu Aliju poklonila automobil – igračku, Šeherezada je dobila ručno rađenu tašnu, Onur šljivovicu staru šezdeset godina, te spomenar sa njihovim fotografijama iz raznih časopisa, cveće, knjige…

Šeherezada: Volela bih da glumim kod Kusturice
12. 12. 2010. – Marija Radojković

– Nažalost, videli smo vrlo malo od Beograda, ipak smo ovde došli zbog posla. Kako godinama već putujemo, vremenom raste broj mesta koje bismo želeli da posetimo, tako da je i Beograd na toj listi. Želimo da se vratimo u vašu zemlju – objasnio je Halit Ergenc za “Blic”.

Kada je gluma u pitanju, njih dvoje su zadovoljni što su se Srbija i Turska povezale na ovaj način, a voleli bi da odu korak dalje i naprave saradnju sa Emirom Kusturicom.
– Poznajemo rad Emira Kusturice i veoma ga poštujemo. Ukoliko nam se ukaže prilika, voleli bismo da sarađujemo sa njim. Možda će to biti prilika da se upoznamo i sa srpskim glumcima i razmenimo iskustva – kaže Halit.

Hvala srpskim obožavateljima

Popularni Šeherezada i Onur družili su se sa fanovima juče u podne u restoranu hotela “Hajat”. Dvadesetak vernih fanova izabrani u nagradnoj igri Televizije “Prva” dobili su priliku da se slikaju i druže sa svojim idolima, a mahom su dolazile žene sa decom. Glumcima je zbog ovog prizora bilo puno srce, a za fanove u Srbiji imaju samo jednu poruku: – Nemamo šta drugo da kažemo osim da se od srca zahvaljujemo na ovako lepom gostoprimstvu. Ovo zaista nismo očekivali!

POSTAVI ODGOVOR

Unesite svoj komentar!
Unesete svoje ime

More like this

Prozori

Zašto su prozori u avionu okrugli, a ne četvrtasti?

Prozori na avionima bili su četvrtasti sve do 1950-ih, ali su ih stručnjaci zamenili okruglim nakon dve...

Zašto imate noćne more? Nekoliko uzroka i saveta

Jelo u satima pre spavanja je navika koja će sigurno izazvati poremećaj sna i može dovesti do...

Ogromna kazna za zadržavanje na benzinskoj pumpi duže od...

Početkom godine Dejan M. se u Beču počastio mesnom veknom i sokom na benzinskoj pumpi. Nakon što...