Domain for sale!Domain for sale! Domen se prodaje!

Šta sve ljudi zaboravljaju po hotelskim sobama

Ako ste bar jednom odseli u hotelu velike su šanse da ste po odlasku nešto ostavili u hotelskoj sobi. Možda je to bio punjač za mobilni telefon, četkica za zube ili klјučevi, ali ima lјudi koju su za sobom ostavili i mnogo neobičnije stvari.

Jedna agencija je sprovela anketu među 500 hotela širom sveta kako bi saznali šta sve lјudi zaboravlјaju u hotelskim sobama.

Neke od tih stvari zaista su neverovatne. U jednom hotelu u Budimpešti neko je zaboravio puža. Nije jasno da li je to bio nečiji puž, lјubimac ili puž kojeg je neko usput pokupio pa nije znao šta će s njim, ali čistačice koje su tu sobe spremale nemalo su se iznenadile.

Jednako, ako ne i veće iznenađenje doživelo je osoblјe Vašingtonskog hotela u kojem je gost zaboravio svoju lјubimicu-zmiju.

Ali, životinje nisu jedina živa bića koja lјudi zaboravlјaju u hotelima. Jedan turista je u praškom hotelu zaboravio svoju ženu, dok je drugi zaboravio da je s njim došla i njegova majka, pa je hotel napustio bez nje.

U Nјujorku je jedna rastresena mlada u sobi zaboravila svoju venčanicu, u Las Vegasu je jedan policajac ostavio svoj pištolј i značku, a osoblјe bostonskog hotela ostalo je u čudu nakon što su pronašli 10.000 $ u gotovini u fioci radnog stola.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *