Domain for sale!Domain for sale! Domen se prodaje!

Topi vam se lice? Saveti za šminkanje

Sa ovim savetima za šminkanje ni temperatura od 35+ vam neće moći ništa. Narednih dana meterolozi predviđaju prave tropske vrućine, što nikako nije dobra vest za one dame koje ne mogu ni da zamisle radni dan bez kompletne šminke.

Lepota

Da ne biste doživele da vam se u gradskom prevozu istope obrve i razlije puder, probajte da primenite ove jednostavne savete.

Puder

Ako se se uputili sa društvom na plažu, zaboravite na puder, bilo da je u pitanju tečni, kameni ili u prahu. Nepotreban vam je. Ako se krenuli u kancelariju, radije se, ako baš morate odlučite za BB kremu. Obavezno stavite prajmer i koristite kremu sa zaštitnim faktorom.

Vodootporna šminka

I to sve: od ajlajnera, do maskare i ruža za usne. Svakako je najbolji savet da leti koristite prirodnije nijanse i generalno manje šminke. A ono što budete koristile neka bude vodootporno.

Završni trik

Nakon što ste završili sa šminkanjem uzmite veliku četku i nanesite bezbojni puder u prahu na obraze, čelo, bradu i nos. Ovaj trik će vam pomoći da održite mat izgled, a izbegnete sjajnu kožu.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *