Domain for sale!Domain for sale! Domen se prodaje!

Verili se Saša Vujačić i Marija Šarapova

Košarkaš u svom domu na Menhetnu zaprosio teniserku poklonivši joj prsten sa ogromnim dijamantom.

Datum svadbe za sada nije određen

SLOVENAČKI košarkaš srpskog porekla Aleksandar-Saša Vujačić (26), igrač Los Anđeles Lejkersa, verio se sa slavnom ruskom teniserkom Marijom Šarapovom (23).

Vest je potvrdio lično budući mladoženja koji je Šarapovu zaprosio u utorak u svom domu na Menhetnu, poklonivši joj prsten sa ogromnim dijamantom.

– Verili smo se i zaista smo srećni – rekao je Vujačić, naglasivši da još nisu odredili datum venčanja.

– To je dobro, jer sada možemo da se koncentrišemo na druge stvari.

Vest je agenciji AP potvrdio i agent trostruke pobednice gren slem turnira, a Vujačić je naveo da je Šarapovu zaprosio na prvu godišnjicu njihovog prvog susreta.

– To je verovatno starinski manir – objasnio je Vujačić, koji je Šarapovu upoznao prošle godine “na roštilju” kod prijatelja.

– Morao sam to da učinim kao džentlmen. Odgovor je bio “da” i mislim da joj se svidela prosidba.

Vujačić se godinama bavi humanitarnim radom unutar srpske dijaspore u SAD. Da li zbog ljubavi prema budućem suprugu, tek najlepša ruska teniserka je nedavno Srpskoj pravoslavnoj crkvi u Kaliforniji poklonila rekete sa autogramima, koji su prodati na aukciji za 4.000 dolara.

Nema sumnje da će se na večnu ljubav slavni par zakleti u nekom od hramova SPC.

Aleksandar Vujačić je sin košarkaškog trenera Vasa Vujačića, a u Lejkersima igra od 2004. godine. Važi za velikog šarmera i zavodnika, a zabavljao se sa bogatašicom Paris Hilton i holivudskom glumicom Kirsten Danst. Marija Šarapova, osim što je poznata po sjajnoj igri i lepoti, trenutno je najplaćenija sportistkinja na svetu sa godišnjom zaradom od oko 25 miliona dolara. Veliki deo njenih prihoda čine sponzorski ugovori sa poznatih svetskim brendovima, a samo od osmogodišnjeg ugovora sa “Najkijem” inkasiraće 70 miliona dolara.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *